Miljøvennlig Hverdag – oppbevaring

Først og fremst ønsker vi dere godt nyttår og velkommen tilbake! Håper dere lesere har hatt en koselig jul og et fantastisk nyttår. Ikke bare gikk vi inn i et nytt år, men vi går inn i et nytt tiår! Hva med å gjøre 2020 mer miljøvennlig? Kanskje dette er året du kan redusere plast og engangsprodukter? I dette blogginnlegget vil vi vise deg noen oppbevaringsprodukter i bomull til en mer miljøvennlig hverdag.

Bomullsnett

IMG_9589.jpg

IMG_9596.jpg

På matbutikker er det lett å få øye på de tynne plastposene på rull, og det er mange som bruker dem til løsvekt av frukt og grønt. Ved å bruke et bomullsnett eller nettingnett vil du redusere bruk av plastposer som man kun bruker bare for å frakte løsvektvarer fra butikken og hjem. Bomullsposene kan kan også fint bruke hjemme. Utfordringen er å huske posene før du skal på butikken. Selv har vi alltid bomullsnett liggende i vesken eller i bilen. På den måten er de alltid lett tilgjengelige, også på de spontane handleturene på matbutikkene.

Bilde over vil du se The Original Bag vi har fra UND.

Handlenett

IMG_9616

IMG_9621.jpg

Vi regner med at de fleste har et handlenett liggende hjemme. Ta dette med deg på butikken neste gang, så kan du med god samvittighet takke nei til bæreposen i plast og du kan spare miljøet og noen kroner. En vinn vinn situasjon! Samme tips for å huske handlenettene er også å legge dem i bilen eller i vesken, samt ha dem lett tilgjengelig i gangen, for eksempel hengende på en knagg.

Bilde over vil du se The Net vi har fra UND.

Dette blogginnlegget kunne blitt langt om vi skulle ramse opp alle de plastfrie alternativene du kan bytte til. Vi kommer derfor til å legge ut flere slike innlegg fremover. Mulighetene for en grønnere og mer miljøvennlig hverdag uten plast er med andre ord stor, og det er jo akkurat det som er så utrolig gøy.

Vi ønsker deg lykke til og ses i neste blogginnlegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: