Organic gift wrapping inspiration- Chiffon

Nå er det bare noen få dager til julaften! Vi håper at dere har fått handlet inn all julegaven og pakket de inn i fine presanger. Hvis du skulle være en av de som fortsatt har noen presanger igjen så har vi en enkel, nydelig og ikke minst billig innpaknings idé som vi er sikker på de som får det kommer til å sette pris på de.

Vi hadde noe rester av chiffon fra et tidligere prosjekter, men du får lett kjøpt chiffon på stoff og stil eller andre tekstilbutikker til billig pris per meter. Også er det bare å bruke en saks til å snippe av litt, og deretter rive opp resten. Slik får du en røff og en bohemsk stil på kantene. Bruk gjerne et nøytral gavepapir til å pakke inn presangen. Vi har brukt hvitt gavepapir og med svart hadde pakken kan du få et helt annen utrykk. Pynt dermed med noe tørket blomster så får pakken en mer helhetlig utrykk.

Enklere kan det ikke bli!

IMG_9553

IMG_9551

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: