Furoshiki – Japanese Art of cloth Gift Wrapping (part 2)

Forrige innlegget introduserte vi dere Furoshiki, som er et japansk innpaknings teknikk. Og som vi lovte så skulle vi i dette innlegget forsette med Furoshiki, men vise dere hvordan dere kan bruke denne teknikken å pakk inn pakker som vanligvis er litt vanskeligere å pakke inn fint.

Vi lover også at denne gangen også vil være veldig enkelt å pakke selv om gaven ikke har en lett form å pakke inni. Slik som sist gang trenger du dette:

HVA TRENGER DU?

  • Et firkantet stykke stoff (ideelt: tre ganger størrelsen på gaven)
  • En gave Valgfritt:
  • Ekstra dekorasjoner (en gren av eukalyptus, et kort, gavemerker, etc.)

Som vi også nevnte sist innlegg kan du kan bruke alle slags ting til det stoffet. Et lommetørkle, et firkantet skjerf, eller du kan klippe et fint stoff selv (Ikea har veldig fine stoffer til en liten pris). Alt er mulig, og alt er lov! Vi hadde fremdeles rester av Party sateng med stretch fra andre prosjekter som vi har tatt i bruk her.

Slik går vi frem:

IMG_9509

Sett frem alt  av det du trenger for denne innpakningen på bordet.
IMG_9513
Slik som starten på den forrige teknikken så starter vi med å plassere innpakningstekstilen på bordet med en hjørne peke mot toppen og mens den andre hjørnet peke mot bunden (slik som en diamantform).
IMG_9514
Plasser gaven midt på tekstilen og ta hjørnet på toppen og bunden og knut sammen en enkelt knute slik det er vist på bildet over.
IMG_9516
Deretter tar du de to hjørnene på sidene og knuter en enkel knute under den første knuten slik det er vist på bildet over.
IMG_9519
Etter du har gjort det, så kan du nå feste ekstra dekorasjoner. Fest for eksempel en grønn kvist slik som vi har gjort det med bildet over på knute nummer 2 og fest det med en knute til.

Og det var alt du trengte å gjøre for å pakke inn med Furoshiki innpaknings metode.

Vi håper du likte disse litt utradisjonelle julegave innpaknings innleggene for denne gangen. Vi syns det er helt genialt teknikk, spesielt å pakk inn litt vanskeligere gaveformer.

Vi ses i neste juleinnlegg og lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: