Coconut Matcha Energy Bars

Vi kan tenke oss at manges nyttårsforsetter kan innebærer blandet annet å trene mer og spise sunnere. Alle vet hvor vanskelig det er å holde det, spesielt når det er så mye fristelser rundt seg. Men frykt ikke, vi har deg i ryggen. Coconut matcha energy bar er kjempegod, enkelt og ikke minst sunn snacks som du kan spise når du er fysen på noe søtt.

IMG_1618.jpg

Med kombinasjon av nøtter, frø, kokosnøtt og matcha grønn te pulver, disse smakfulle energi barene er et sunnere alternativ til de fleste energi barene man kjøper i butikken. Matcha grønn te er kjent for å inneholde mye polyfenoler, antioksidanter og klorofyll som styrker immunforsvaret ditt. Matcha er rik på koffein og gir deg en lett engergiboost og ekstra fokus.

Slik lager du Coconut matcha energy bars:

Coconut Matcha energy bars.jpg

Gjør hverdagen litt mer spesielt

Del gjerne energi barene i mindre biter, og legg det oppi en fint bolle eller cocktail glass som vi har gjort så blir det ekstra fint å nyte de for både øynene og sjelen.

IMG_1658.jpg

Test ut denne energi baren og fortell oss hva du syns. Tag #kansoinspo oss på Instagram og vi vil se din kreasjon, og kanskje du har noe tips til andre toppinger enn det vi hadde?

Lykke til med nyttårsforsettet og vi sees i neste innlegg!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: