DIY: Star Tea bags

Håper dere har hatt en fin juleaften og nyter fortsatt romjula. Vi har en mini DIY å dele og kanskje du får tid nå i romjula å lagde det selv og gjøre det ekstra koselig for deg eller dine gjester?

Har du løs te du har fått til jul eller noe du allerede har? Hva med å gjøre det litt ekstra koselig med å lage stjerne teposer? Vi har laget en mal av Stjerne Tepose som du bare kan laste ned og bruke. Last ned malen her: Mal- Stjerne tepose

Mal- Stjerne tepose.jpg

IMG_1513.jpg

Ellers trenger du få redskaper og det meste har du sikkert hjemme allerede.

Det du trenger er :

  • Kaffefilter
  • Eventuelt Glitter papp
  • Utprintet og utklippet mal
  • blyant
  • tråd
  • saks
  • limstift
  • og selvfølgelig løs te

Først bretter du kaffefilteret i flere lag (jo flere lag desto flere teposer får du) så tar du tepose malen og tegner omrisset på kaffefilteret og klipper ut. Da har du fått mange stjerne formet kaffefilter som du igjen tar to og to. Plasser de oppå hverandre og syr lette sting rundt kantene, men husk a ha en liten åpning slik at du får fylt på løst te før du igjen syr tett igjen. Når du har kommet så langt har du en ferdig stjerne tepose og nå gjenstår det en snor fra teposen til telappen. Bruk telapp malen og klipp ut på et fint glitter papir og bruk limstift til å feste telappen på snoren og til slutt syr du snoren på teposen.

Voilà! Da er den klar til å brukes.

 

IMG_1496

Søt og enkelt ikke sant? Håper vi klarte å inspirere deg. Vi fra Kanso takk for det fine året som har godt. Og vi kommer til å komme tilbake neste år med enda flere innlegger som vi håper vi kan inspirere dere. Vi ønsker deg fortsatt en riktig god jul og et godt nyttår!

Lykke til og vi sees i 2019!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: