Gift wrapping ideas

Førjulstiden er for lengst her for fullt, og mange er godt igang med innkjøp av gaver. Det viktigste med en gave er tanken, men vi synes også det er viktig at man viser at man har brukt litt tid med den, og det i form av en fin innpakning. Det er ekstra hyggelig med en gave som har fått litt ekstra kjærlighet. Her har vi noen eksempler på våre innpakninger og håper du blir inspirert.  

Hvitt, grønt og gull

Flaskegrønt er fortsatt en veldig populær farge, og vi synes den er perfekt til jul. Kombiner gjerne med gull og hvitt for å få en mer eksklusiv innpakning.

Her har vi brukt et nydelig grønt papir med gullstjerner fra H&M Home med et snøfnugg av papir fra Søstrene Grene.

Her har vi festet på klistremerker fra Søstrene Grene på et hvitt papir. Er du glad i å tegne kan du også tegne mønster på gavepapiret for å gjøre det mer personlig. Gavebåndet er fra Granit.

Et annet tips er å tre en pyntegjenstand gjennom gavebåndet før du knyter en sløyfe. Stjernen i tre er fra Søstrene Grene.

Sukkersøtt

Her har vi en litt mer feminint og sukkersøt innpakking.

IMG_1312

Vi har brukt hvit, gull, rosa og litt innslag av grønt i denne innpakningen. Det hvite gavepapiret med gulldotter er fra H&M Home. Sammen med babyrosa velur/ silke gavebånd, og hjemmelaget «til og fra» lapp i glitrende stjerne og måne blir det ekstra søtt.

IMG_1332

IMG_1343

Som prikken over i-en har vi brukt fersk gran til å pynte og freshe opp på pakken. Er ikke dette bare super søtt?

Bohemsk

På denne innpakkingen har vi holdt oss til jordfarger og bohemsk inspirert stil.

IMG_1366

Dette lekere innpaknings papiret er også fra H&M Home og sammen med den forrige innpaknings papiret (hvit med gulldotter)  blir det enda finere sammen. Vi må være ærlig med å si at det blir kjedelig med å bare pakke inn julegaver med samme gavepapir og samme bånd. Derfor har vi valgt ut forskjellige gavebånd i for eksempel dyp brun-rød velur og slilkebånd (begge fra Granit), brun silkebånd (fra Granit), okergul silkebånd (fra Søstrene Grene) og  jutesnøre for et mer røft look.

IMG_1374

Siden vi har hatt noe innlegger med bohemsk jul så måtte vi bare så det til på innpakkingen også. På denne innpakkingen har vi holdt oss til jordfarger og bohemsk. Sånn som den forrige «til og fra» lapp i stjerne og måne passer det fint i denne innpakningen også. Vi har pyntet med litt furu og bomullsblomst for ekstra bohemsk touch.

Håper du ble inspirert av vårt lille jule innpaknings innlegget for i år og tag #kansoinspo oss din juleinnpakning for vi vil bli inspirert av deg også.  Kos deg masse med gaveinnpakningen og lykke til!

God Jul og vi sees i neste innlegg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: