Høstens Rosa latte

Vi er oppslukt av de fargerike lattene som popper opp på Intagram, Pinterest og på kafeer osv. Fra golden milk som er laget med glødende gurkemeie (oppskriften kommer) , til green latte som er laget med matcha og til vår favoritt, pink latte som er laget med rødbeter. Rødbetelatte er ikke bare fint å se på, men er rik på vitamin A, B6, magnesium, jern og mange andre viktige mikroelementer. Rødbeten er høy i antioksidanter, og har kraften til å eliminere giftstoffer fra leveren og forbedre fordøyelsen av fett. Det er også veldig gunstig for hjertet og stabiliserer blodtrykket. Enda bedre, det er vegansk og naturlig søt med bare et snev av honning.

IMG_9880.jpg

Hvis du aldri har prøvd rosa latte før og er veldig skeptisk av kombinasjonen med rødbete og melk, oppfordrer vi deg til å prøve det! Og nei, ikke bekymre deg, det smaker ikke mye noe av rødbeten heller. Vi tror du vil bli overrasket over hvor godt det smaker, og kroppen din vil elske deg for det. Her er oppskriften:

rosa rødbete latte.jpg

IMG_9894.jpg

Håper dere ble inspirert til å prøve ut denne oppskriften og #kansoinspo for vi blir så glade å se deres versjon. God uke!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: