Våren er her- gjør klar uterommet del 2

Det finnes mange gode diys der ute med smarte løsninger til uterommet. Har du en balkong kan mange av disse tipsene hjelpe deg å utnytte

I første del viste vi noe av det du kan få tak i nå av hagemøbler. I enne delen tar vi for oss enkle DIYs du kan gjøre i løpet en helg.

HENG PLANTER I TAKET

Gjør som på dette bildet, men heng heller plantene i kroker ute. Har du en balkong med tak du kan skru i vil dette garantert gjøre balkongen lunere og hyggeligere.

4ca7d433492a00ddd389971dba3a4c92

PRAKTISK VEGGOPPHENG

Armeringsnett er billig og passer perfekt til å henge planter og andre fine ting på. Fest armeringsnettet opp på en vegg eller i et tak og du kan dekorere den med hva du vil. Spraylakk den gjerne i en farge du liker.

411cd38d931212da2144323f140003d9

FRA KLESSTATIV TIL PLANTEHENGER

Et gammelt klesstativ kan brukes til mer enn bare å henge opp klær. Ta den med ut og heng planter og lyslenker på. Brettet/hyllen under kan brukes til oppbevaring av for eksempel en fin vannkanne, boks eller hurv med hageutstyr osv.

bea8e27429866c9ef62740039f863ae1

DAYBED

Har du en lun balkong eller en fin krok på terrassen kan en daybed med deilige tepper og puter passe perfekt. Slå deg ned og les en god bok, ta en ettermiddagslur eller noe annet som får deg til å slappe av.

dcf4be968fd2a463aaea9666bd51ecdb

KLATREPLANTER

Klatreplanter er kjempefint, men om du lar de vokse oppetter fasaden kan planten ødelegge fasaden over tid. Disse kantete metallringene er perfekte til klatreplanter og gjør balkongen eller Hagen enda mer spennende. De er designet av den franske designeren Frédéric Malphettes og heter Anno. De er modulære og kan derfor tilpasses din uteplass.

Bruk gjerne fridagene i mai til å fikse uteplassen. Lykke til og nyt det fantastiske været vi har for øyeblikket!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: