«Smarte» møbler sier du?

Telefonene våre er ikke bare til å kontakte hverandre med lenger, vi kan betale med den, vi har billetter der, kuponger, sosialemedier osv.  Egentlig hele verden i smart telefonen. Det vi vil frem til er at vi lever i en generasjon der nesten alt  skal være «smart» og ting skal være lettvint for oss. Vi mennesker tenger alltid mer av plass og når møbler har smarte løsninger eller multifunksjonelle har vi mer plass tilgode. Her er noen smarte- og multifunksjonelle møbler som vi syns er geniale:

Nedfellbart bord

Dette stilige runde bordet Pivot, er designet for at du kan folde ned den ene siden og bordet kan settes inntil en vegg når du trenger mer gulvplass. L.110xB.110xH.76cm, Kr.4990,- Habitat.

Oslo klappstol-Boconcept

Klappstoler

Det er alltid brukbart å ha ekstra stoler hjemme, men man har kanskje ikke plass eller bruk for alle i  hverdagen? Da er det smart å ha stoler som kan stables bort eller klappes borg og gjemme de bort. Når vi kommer til stablestoler eller klappstoler så er det vanskelig å finne stoler som er gjennomtenkt med både sittekomforten og design.  Men Oslo stolen fra Boconcept har blant annen klart å finne balansen. Oslo stolen har et distinkt skandinavisk design, med massiv eikeramme og et behagelig helpolstret sete.  Kr. 2 389,-

Carson -fintlys.no.png

Lampe, ladestasjon og kleshenger i ett

Carson USB er en genial lampe som passer å ha i entreen og på soverommet. Det er en lampe med hylle, USB-tilkobling, en kleshenger og to knagger! Lampen kan også dimmes. Hva mer kan du ønske deg! B.42xH35,5xD.32,5cm, Kr. 1449,- Marksløyd.

Cupertino-Boconcept

Veggkontor

Cupertino er en kontors bord der bordet kan gjemmes bor på et øyeblikk. Den monteres på vegg for minimalt plassbruk og er perfekt for mindre boliger. H.63 x B.100 x D.63,5cm kr. 5 119,-

Stuebord og spisebord i ett

Med stadig stigende boligpriser, blir stadig flere av oss mer trangbodde. Da krever det sitt av møbleringen! Da er Ozzio Sydney bord et smart møbel å eie. Ozzio Sydney bord er både et stuebord og et spisebord. Den kommer i forskjellige overflater og bein så du finner garantert en som vil passe inn hos deg. Stuebord: B.60 x L.100 x H.23cm Spisebord: B.100 x L.120 x H.76cm Fra Kr.10 990,-

Sovesofa

Tilslutt må vi jo ta med en sovesofa på dette «smarte» møbler innlegget. Fiftynine sovesofa er en nydelig sovesofa med pocket fjærmadrass og kommer i forskjellige trekk og bein. Sofa: L.243 x B.90 x H.79cm Seng: L.243 x B.115 x 38cm Fra Kr.11 225,-

Hva syns du om dette innlegget? Og hvilken er deres favoritt møbel av de vi har plukket ut denne gangen? Vår favoritt er Carson USB vegglampe.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: