Tips for en fin påske hjemme

Ikke alle drar bort i påsken. Noen foretrekker å være hjemme og koble av, og andre har kanskje ikke mulighet til å reise bort. Skal du være hjemme i påsken, men ikke helt vet hva du skal gjøre har vi noen tips!

Male

å male kan være et stort prosjekt, men heldigvis har påsken mange fridager. Har du lenge ønsket å male stua, eller kanskje soverommet benytt muligheten nå i påsken. Du kan fort bli ferdig før ferien er over! Bli inspirert av jotun her.

Farge: Pale LindenFarge: Pale linden, Jotun

Påskekos

Kjenner du flere som er hjemme i påsken inviter de på en hyggelig påskelunsj eller middag med et lekkert dekket bord. Bak ferske rundstykker eller stek en lammestek og få ordentlig påskestemning. Vi dekket vårt påskebord tidligere denne måneden. La deg inspirere av det her.

DSC03921

Påskeverksted

Å lage påskepynt synes vi er like hyggelig å lage som julepynt. Blås ut egg og mal eller pynt de akkurat slik du vil. Fantastisk aktivitet å gjøre med familien. Vi valgte å pynte våres med papir og glitter. Se hvordan her.

Plant frø

Snart er april her og det er på tide å begynne å finne frem drivhuset og så frø. Urter og grønnsaker er fint å gro frem og det er en fin aktivitet for hele familien.

Frisk opp med planter

Er du en av de som ikke har grønne fingre kan du heller friske opp hjemmet med nye planter eller du kan potte om og fikse litt på planter du allerede har. Mange planter blir straks mye gladere om de for ny jord og større plass å vokse på. Ønsker du å lese mer om grønne planter ta en titt her.

Lag noe med appelsin

Få påskestemningen hjemme med disse oppskriftene vi har funnet.

Appelsingelé

Appelsinsmoothie

Bakt gulrotsalat med appelsin, brokkoli og feta

Påskekringle med kvikk lunsj og appelsin

Vi tar nå påskeferie, men er tilbake med mer neste uke.

God påske!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: