IKEA – HJÄRTELIG en pause fra hverdagen

IKEA har i det siste vært kjempe flinke med å komme med fine kolleksjoner som samarbeid med HAY og Tom Dixon. Bare noen uker til vil IKEA lansere en ny kolleksjon som vi gleder oss masse til! Nemlig den 13 april vil de slippe ut kolleksjonen HJÄRTELIG!

9aeb1e01-2338-4c55-947d-ebc3e8df0f2b

Ta et avbrekk fra stresset i hverdagen

Forbedre vår helse og trivsel har blitt et viktig tema i de siste årene. HJÄRTELIG- kolleksjonen er møbler og tilbehør som er limited editon kollekskjon der de utfordrer oss til å trykke på «pauseknappen» på vårt hektiske liv, og skape en følelse av beroligne hjem.

1bb1ba1d-d33e-49d8-8a93-bac95869dd66.jpg

 

c81a3cb5-7528-4015-b5d3-8a09fea71d19.jpg

 

c6055a3d-295d-452b-8ce2-6808dae9e1f8.jpg

Maja Ganszyniec og Andreas Fredriksson er designene som står bak kolleksjonen. Som dere sikkert har forstått så fokuserer de mer på hvor du kan slappe av, reflektere og lade opp. Maja og Andreas har designet et kolleksjon laget av naturlige materialer som appellerer til sansene dine og skal bringe deg nærmere naturen.

939a4aa1-bac2-4af5-bd02-e75bf301e4d5

 

Når du tenker på yogamatter, ville du ikke umiddelbart tenke på IKEA? Kanskje ikke helt, men det kan være det er i ferd med å endres når dette nye kolleksjonene kommer ut med en yogateppe, laget av 100% bomull.  Designet er perfekt for å oppmuntre oss  til å komme i gang med yoagøvelsene og avslappende meditering i komforten av vårt eget hjem.

Ikea-table-920x920

Pressefoto IKEA

Møblene er slitesterke, praktiske og laget for hverdagsbruk, men samtidig har et rolig og delikat uttrykk. Vi gleder oss spesielt til å se nærmere på sengestammen og sofabordet som er litt japanske inspirert. Hva syns du om denne kolleksjonen? Noe du er spesielt interessert i å se nærmere på?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: