Hjemmelaget Påskepynt

Å lage påskepynt før påske er en tradisjon for mange. Pynt laget av eggekartong, dorull og fjær som tas frem eller lages hvert er for mange en selvfølgelighet. Vi har også laget påskepynt, men i en kanskje litt uvanlig fargepallett.

For ikke så lenge siden skrev vi om fargen gul, en farge vi liker godt. Men denne påsken ville vi prøve ut noe litt annet. Du kan så klart velge akkurat de fargene du måtte ønske selv. Vi har valgt blåtoner og gull til vår pynt. Finn frem maling, teip, papir, lim og egg og slå deg løs med noen av våre tips!

Ta også en titt på hvordan vi pynter frokostbordet til påske her.

Oftest maler vi eller tegner på egg til påske. Vi ville prøve noe annet og har limt papir på våre egg. Inni eggene har vi pyntet med konfettiglitter i gull for å gi eggene et luksuriøst uttrykk. Du kan også pynte innsiden med andre ting som for eksempel vanlig glitter, papirkonfetti, eller du kan male i en lekker farge som passer til utsiden.

Du trenger:

Egg

Saks

Sterkt papir (mulberry paper, silkepapir med fibertråder)

Skolelim

Tråd

Nål

Glitter/konfetti

Pensel

Påske 2018 3

Her har vi malt litt blå maling flekkvis utenpå egget og lagt på litt konfetti utover på malingen. Inni har vi gjort det samme som egget i videoen.

Påske 2018 2

Django

Her har vi brukt et helt egg og limt papir på hele. Da papiret var ferdigtørket penslet vi på litt maling nederst og dyppet det hele i glitter. Deretter festet vi tråden øverst inni en klassklokke med klar teip og voilà så har du noe fint å sette frem til pynt!

Påske 2018 4

Ha en strålende dag!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: