Easter table setting

Det er helt utrolig at vi allerede har kommet til våren, og påsken er bare rett rundt hjørnet.  Det kjennes kanskje ikke ut som det når vi ser ut av vinduet akkurat i disse dagene, men vi får håpe at våren smyger seg sakte med sikkert inn.  Den beste delen vi vet ved påsken er å samles til en koselig frokost, lunsj eller middag, når som påskens  fridager gir oss muligheten til det. I dette innlegget deler vi et enkelt påskebord uten de tradisjonelle elementene som kyllinger, påskeliljer, fjær og gule elementer.

DSC04014.jpg

Vi har valgt å bruke kontraster som mørkt og lyst, blankt og matt for å skape et dynamisk og spennende blikkfang.

DSC03922.jpg

DSC03990.jpg

Vi har valgt å bruke en mørk grå bomullsduk for å fremheve de hvite porselenstallerkene med trykk av sprut-mønster fra H&M Home. Over porselenstallerkeren har vi brukt en litt mindre sidetallerken i mørk tre. Bruk av tre får denne settingen til å mykne seg litt opp og bringe inn litt varme fra de grå og hvite fargene.

DSC03920.jpg

Øverst har vi en liten svart skål (fra H&M Home) som er litt opphøyd med små føtter slik at det ikke blir så tungt. Oppi skålen som dere ser har vi brettet en serviett i vasket naturlig lin slik at det blir et lite rede for egget vårt. Egget som hviler på servietten har vi kokt først, deretter sprutet på mørkegrå akryl maling som vi har tynnet ut med litt vann, for å ta igjen samme mønstret som det er på den ene tallerkenen.

DSC03994.jpg

Det blanke messing fargede bestikkene skaper et lekkert uttrykk sammen med de røffe servisene. Litt lekent og røffe Ripple Long Drink glass fra Ferm Living, passer utmerket inn i denne settingen. Gåsunger satte prikken over i-en på servisene.

DSC03979.jpg

DSC03923.jpg

Vi liker godt å bruke ting fra naturen til å pynte. De ferske vaktel eggene her er så søte og nydelige å bruke som pynt og som en del av måltidet.

DSC03941.jpg

Tilslutt har vi nydelige ferske blomster på bordet som frisker opp hele bordsettingen. Ønsker du å se mer enkle påskepynt tips? mer her !

Håper dere har fått noe ideer til årets påskebord! Lykke til og god helg!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: