Gult er kult

«Gult er kult». Du har sikkert lagt merke til det. I de fleste klesbutikker i landet er denne sterke fargen dominerende. Rett før jul skrev Dagny Fargestudio om at gul blir fargen for 2018 og vi kan se at dette stemmer.

Gult er en fin farge til interiøret, men da bør man velge riktig nyanse til riktig rom. Gult bør for eksempel helst ikke brukes i et soverom fordi den kan utstråle for mye energi som gir dårlig søvn. Ønsker du uansett gult på soverommet gå heller for et gult sengeteppe, gule puter eller et gult møbel.

Detaljer

Gul er en nydelig farge å bruke i interiøret som en detalj som fanger oppmerksomheten og fresher opp innredningen. Style med et teppe, noen puter, et sitrontre eller kanskje du vil male en dør gul? Bare prøv deg frem!

Gule detaljer

123456

Dominerende

Å male et helt rom gult er vågalt, men vil gi rommet karakter og skape en energisk atmosfære. Du kan også prøve deg på store gardiner i gul fløyel eller male kjøkkenfrontene gule. Her er det bare å slå seg løs om du er av typen som liker å eksperimentere med interiøret.

Gul dominerende

1 – 23456

Hva er dine tanker om fargen gul?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: