Northern

Northern Lighting, merket bak blant annet Oslo Wood lampen, har blitt til Northern. De har gått fra å være ren lampebutikk til å selge møbler og dekor i tillegg til belysning. Forrige uke presenterte de sin første kolleksjon på Stockholm Furniture Fair og vi elsker det!

Hifive

Hylle- og skapsystem. Denne serien kommer i forskjellige varianter og farger. Den finnes med ben eller som hylle du fester på veggen.

Loud

Et lekkert skap som passer perfekt som barskap. Selve møbelet er i «smoked oak» og dørene har tynne plater av speilblank metall.

Shelter

Kontorpult i metall. Passer perfekt til hjemmekontoret eller som kreativt bord til for eksempel sying eller tegning.

Wired

Lekker hylle som passer perfekt til Shelter, eller i kombinasjon av andre møbler eller alene. Enkelt og rent design som passer til ting, bøker osv.

Stilk

Lekre bord i minimalistisk og tidløst design. Stort bord til sofaen, en mellomstor som kan passe fint i kombinasjon med det store, og en liten litt høyere variant som kan passe fint i et hjørne med en plante og litt dekor på.

Fold

For en liten tid tilbake la Northern ut en teaser av denne lampen. Vi ble med en gang veldig spent på hva mer de skulle komme med. Dette er en lekker lampe inspirert av origami. Den finnes i grønn og rosa. Ja, takk begge deler!

Heat

Enda en lekker lampe! Alt ved denne lampen er perfekt! Tidsriktig materiale og spennende form. Denne ville vi hatt over spisebordet!

Nest

Smart og praktisk knagg med en fin oppbevaringsskål på toppen. Perfekt til småting man daglig tar med seg ut av døra som nøkler, leppepomade, solbriller etc.

Frame

Da vi så denne saken ble vi veldig nysgjerrige. Er det en knagg, kleshenger eller magasinholder? Ifølge Northern er den et multifunksjonelt produkt du kan bruke til det du vil. Om vi vil ha den? Oh yes!!

(Alle bildene er fra northern.no)

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: