Husk Morsdag!

Det er ikke lenge igjen til morsdag.  Dette er dagen hvor mamma skal få skinne litt og hvor vi som er barna skal gjøre litt ekstra stas på henne. Her har vi funnet noe interiør ting i forskjellige prisklasser som vi tror mødre vil sette pris på:

Morsdagsgave.jpg

1.BrettBladformet metallbrett, H.3 x B.27 x L.32,5 cm, H&M Home kr.249,-  2.Smykkeboks, Jewellery boks i lys ask, B.15 x L.28 x H.4,5 cm Menu, Illums Bolighus kr.899,95,- 3.Morgenkåpe, i grønn fløyel, kommer i 3 størrelser, H&M Home kr. 799,- 4.PlanteboksPlant box small dark grey, H 14,5 x L 45 x D 17 cm Ferm Living, Hvitt.no kr.699,- 5.TrefigurerIchi, Ni and San samlefigurer i tre, kommer i 3 forskjellige størrelser og selges separat, Normann Copenhagen, Hviit.no kr. 600,- 6.Skjærefjøl og serveringsbrett i teak, H.1,5 x B.49 x L.24,5 cm Skagerak Danmark, Illums bolighus kr.1295,- 7.Putetrekk med dusker, 50 x 50, H&M Home kr.99,-

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: