Plassbygd interiør

Praktiske oppbevaringsmuligheter er kanskje det viktigste for et ryddig hjem. De tingene man ikke bruker hver dag trenger en skjult plass. «Smelter» oppbevaringen inn og blir en del av interiøret kan det se enda mer ryddig ut.

Det finnes mange forskjellige varianter av oppbevaringsmøbler. Hyller, skap, bokser, knagger osv. Noen møbler er også laget for å kunne oppbevare ting i skjulte rom.

Noen bor i gamle hus som er både skjeve og har mål som ikke passer med oppbevaringsmøbler som finnes i bestemte mål. Andre bor i veldig små leiligheter der det kan være vanskelig å finne oppbevaring som passer. Er du eller noen du kjenner «handy» kan man absolutt klare å bygge plassbyget interiør selv, men ønsker du å investre litt kan en møbelsnekker hjelpe deg eller gjøre all jobben.

Vi ønsker oss plassbygd garderobe og har det på ønskelisten over fremtidige oppussingplaner. Imens har vi funnet disse fine og inspirerende bildene til inspirasjon.

Kombiner sitteplass og skap for en ryddig stue.

4a3eac1731f36836991b531639656409Garderobeskap som fyller rommet mellom gulv og tak er gjempesmart for å få skapene til å «forsvinne» inn i rommet. Den deilige varme gråfargen gjør rommet rent og lyst.

Sittebenk og oppbevaringsskuffer i ett er kjempesmart. Legg for eksempel ekstra tepper, magasiner du vil spare på og fjernkontroller i en skuff.


Dette kjøkkenet ligger i en eldre bygård med vegger i en vinkel som ikke er standard i dag. Her er benkeplaten og skapene tilpasset til målets rom.

130-square-metre-house-studiomama-architecture-residential-houses-london-islington_dezeen_2364_col_9Dette bildet er fra en liten leilighet der hele kjøkkenet er spesialbygget for å utnytte mest mulig plass.

502faa64a99da8e469ee42d6ebb7e77aBor du i et hus med skråtak kan du utnytte mye plass med et tilpasset garderobeskap som går fra gulv til tak.

781b80b4f27efe7b9eb8e2ca22a1d258Her er et klesskap bygget inn i en åpning i veggen.

2112c156c7a8ff63fa2d4fe13919eae3_f111Bygg skap og trapp inn i hverandre for å utnytte mest mulig plass. Rundt hjørnet ligger boligens kjøkken parallelt med trappen.

no.pinterest.comEntréer kan være vanskelige å innrede. Kombiner oppbevaringsboks med sittebenk og du får raskt en mer praktisk entré.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: