Styling- Temahylle

I forrige innlegget forklarte vi om hvordan du kan style en åpen hylle. Vi snakket også om blant annet at man kan få frem litt mer personlighet i hyllene. Så i dette innlegget har vi hatt utgangspunkt å style for en som har sterk personlighet og er svært interessert i gaming, animasjoner, brettspill etc. Her vil du se hvordan vi har valgt å style hyllen og kanskje du kan få med deg mer tips og inspirasjon på veien.

DSC03088.jpg

Over ser du ferdig resultatet. Hyllen er fra IKEA, en serie som heter Vittsjö (kommer i også hvit finish). De to nederste hyllene ser du at vi har brukt 2 svarte oppbevarings bokser. Der har vi fylt boksene med tv-spill i alfabetisk rekkefølge slik at det er lettere og finne frem spillene man ønsker å spille og det ser ryddigere ut.

DSC03082.jpg

Bruk grønne vekst for å skape både høyde og liv i hylle/ styling.

DSC03083.jpg

Hold det enkelt! Man trenger ikke alltid å fylle opp hyllene. Gi litt luft rundt slik at tingene kommer enda mer frem. Ps. ser du at vi brukte tre høyder og overlapping? Det gjør at det ser litt mer interessant ut.

DSC03084.jpg

Vi har holdt det veldig enkelt, men samtidig interessant. Det er mye å velge mellom innenfor temaet spill, tegneserier etc., og stylingen kan fort bli rotete. Men hvis du har et rød tråd gjennom stylingen så vil det roe seg litt ned. For eksempel velge en tema som bare bruke Marvel gjenstander, eller som vi har valgt som er å prøve og holde oss innenfor en hvis fargepalett. Vi har valgt svart, hvit og grønt for å holde en rød tråd slik at selv om vi styler med helt forskjellige objekter så vil det allikevel ikke bli for mye for øyene.  Hva syns du om dette? Håper dette var interessant og lykke til!

 

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: