Style åpen hylle

Vi velger stadig åpne hyller når vi innreder. Åpne hyller i et rom ser mye lettere ut, mer innbydende og det er en fin måte å få frem dine favoritt ting på.  Det ligger selvfølgelig mye jobb bak disse hyllene og man må være flink til å legge tingene på plass etter bruk. Å få hyllene til å se uanstrengt stilfulle ut med personlighet er ikke så enkelt som man tror. Men vi lover at du kommer til å mestre dette bra med disse enkle tipsene. Så la oss vise deg hvordan det kan gjøres!

DSC03074

Start med blanke ark

Start gjerne med en hylle du allerede bruker. Det letteste er å tømme hyllene helt og starte med tomme hyller. På denne måten blir ikke øynene og tankene like forstyrret.

Velg dine favoritt gjenstander 

En av grunnene til at vi elsker åpne hyller er fordi det gir deg en sjanse til å vise frem de tingene du har som du liker best som pynt, bokser, tilbehør, rammer etc. – de tingene som gir deg glede!

DSC03069.jpg

Tenk gjennom hva du vil vise frem i hyllen. Er det hovedsakelig bøker, spill, smykker og kosmetikk eller bare krimskrams av dekor elementer du vil fokusere på? Samle sammen disse og bruk de.

DSC03062.jpg

Tips! Hva med en liten barmiljø i hyllen?

Jobb med balansen og forskjellige høyder  

Etter du har plukket ut noen av tingene så er det på tide å plassere de i hyllene. Tenk på balansen! Hvis du f.eks. plasserer tunge og høye ting i en hylle kan du ta igjen nesten samme «tyngden» på tvers, men IKKE under fordi da kan de se ut som at hyllen «tipper» mot den ene siden. Prøv og legg tunge store ting, som store oppbevarings bokser, i de nederste hylle. Jobb med tre (oddetall) forskjellige høyder for å skape spenning. Om du tenker på balansen og forskjellige høyder, kommer hyllen virkelig sammen.

DSC03064.jpg

Tips! Bygg høyder med bøker og legg for eksempel en liten potteplante eller duftlys på toppen.

Hold deg innenfor en fargepalett 

Hold deg til få farger når det gjelder styling av hyller fordi det gjør sluttresultatet mer «satt sammen». Det blir ryddigere for øyene og det ser ut som at du faktisk har gjort et forsøk på å dekorere.

Tips! Har du mange bøker du vil ha fremme, men som kanskje ikke har samme fargenyanse så har vi en løsning på det! Snu bøkene slik at åpningen vises frem.

DSC03060

Tips! Bruk grønne planter, spesielt sukkulenter, kaktus, aloe vera etc. planter som er lett og ta vare på. Grønn vekst gir stylingen mer liv.

Less is more

Det er lett og over style. Så pass på og tenk godt gjennom hva du behøver å ha i hyllene og hva som er fint å vise frem.

DSC03071.jpg

Tips! Bruk fine oppbevaringsbokser og kurver i hyllene. Både for å oppbevare skrot i og til å bygge i høyden.

Ta et steg tilbake 

Det vil ta litt tid å få hyllene dine til å se perfekte ut, så tilbring litt tid på å ordne og omplassere dem. Ta et steg tilbake og se godt om, kanskje flytte litt på tingene og se hva som fungerer best. Når du er fornøyd, kan du også gi hyllene en liten fornyelse inni mellom ved å skifte ut eller flytte på noen av tingene. Du har sikker mer gjenstander som du ønsker å vise frem. Det er mer økonomisk enn å kjøpe nytt.

Vil du prøve disse tipsene? Bruk taggen #kansoinspo på Instagram, og vis oss dine resultater. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: