Nyttårsaften – 3 stilige stilleben

2018 nærmer seg med stormskritt! Jul og nyttår er høytid for fine selskaper, og ingenting er så flott som et skikkelig staselig dekket bord. I dette innlegget kan du la deg inspirere av 3 forskjellige stilleben til dekking av det siste bordet i 2017.

◊◊◊

Her har vi gått for en kombinasjon av mørk blå, svart og messing. Denne kombinasjonen gir et luksuriøst og mystisk uttrykk. Sett gjerne en vase med blomster i en fin kontrastfarge på bordet og du har et bord gjestene sent vil glemme. Ønsker du å pynte champagneflasken som vi har gjort her, gå inn på @kansointerior på Instagram for å se hvordan du enkelt kan gjøre det selv.

Blå mssing svart stjerne

IMG_5151-2

Blå messing svart stjerne 2.jpg
Svarte stearinglys og bildeholder i messing: Lagerhaus Champagneglass og fat med speil: Habitat Vase: House Doctor Lusestake, papirornamenter og duftlys: H&M Home Papirstjerne: Søstrene Grene Blomst: Protea fra Floriss

◊◊◊

Pantone har satt fargen for 2018- Ultra Violet. Vi er spent på å se om Pantone har truffet på fargen eller om den bare sklir forbi, da fargen kanskje kan bli litt for spesiell for folk flest. Vi synes fargen er interessant, men ville heller gå for en litt mer dempet og delikat variant. I kombinasjon med messing, hvitt, svart og grønt kommer fargen fint frem og du har et lekkert bord til nyttår.

IMG_5177

IMG_5214

IMG_5186

Sort og hvit tallerken: H&M Home Bestikk, glass og messingbolle: Habitat Sugerør og marmorplate: Lagerhaus Paljetter: Stoff og stil Whiskeykaraffel: Loppemarked

◊◊◊

Skal du for eksempel ha nyttårsfest i Gatsby-stil kan dette oppsettet passe fint! Strutsefjær, glitter, marmor, gull og dus rosa gjør hele settingen eksklusiv. Ta på deg flapper-kjolen og drikk champagne fra de lekre champagneglassene fra Ferm Living og Habitat og dra tilbake til det glade 20-tallet!

IMG_5257

IMG_5274

IMG_5268.jpg

IMG_5288

Lave champagneglass: Ferm Living

Høye champagneglass og marmorfat : Habitat

Glassklokke: Søstrene Grene

Hvit boks: Kähler Lysestaker og vimpel: Lagerhaus

Lykke til og Godt Nyttår!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: