Julefrokost 2017

Det er alltid koselig og gjøre litt ekstra når det først er jul. En julefrokost er for mange et avslappende høydepunkt under feiringen. La borddekkingen reflektere dette, samtidig som du henter med deg litt av feststemningen fra julens store middager. Ta en titt her på hvordan vi har dekorert til julefrokosten i år og kanskje du kan ta med deg noe på veien til ditt eget stemningsfullt frokostbord til jul.

DSC02851

Vi har dekket bordet med en ensfarget mintgrønn slubvevd bomullsduk fra H&M til kr. 199,- Dermed maten får spille hovedrollen.

DSC02853.jpg

Bordet er dekket med hvite poselenstallerkene med gullfarget dotter fra H&M. Lin serviettene har vi knutet en enkelt knute i midten, og lagt det midt på tallerkenen. Vi har matchet dette med messing bestikker fra Habitat, og et lite fjør fra TGR.

DSC02875

Bordet er også pyntet med Svibler – løk blomster som dufter av jul.  Her har vi brukt liten porselen skål, Taidu fra Habitat som blomstepotte.

DSC02874.jpg

Den mintgrønn duken fremhever både maten på bordet, og det hvite Lux porselen bollen og oliventre fjølen fra Habitat. Tar du maten ut av pakningen, ser alt litt bedre ut med en gang.

DSC02870.jpg

Over bordet har vi festet noe gran og pyntet det med litt julekuler fra Habitat. Lyspære i stjerneform er fra Lagerhaus.

DSC02859

Gjør det litt ekstra med ved å bruke julekule i klar glass og fyll det med deilig gløgg. Ha et glass under julekule slik at julekule ikke triller av sted. Fyll glasset med litt gløggmix samtidig.

DSC02883

DSC02938.jpg

Håper dere har fått litt ideer og inspirasjon til å dekke ditt eget julefrokost i desember. Om det er lunsj, middag, kvelds, familie, venner eller kollegaer så er det uansett godt å sette seg til et nydelig dekket bord.

Lykke til og god jul fra oss!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: