Gift wrapping

De fleste gjør det hvert år. Tar med seg noen ruller med papir, noe bånd og til- og fra-lapper og setter seg ned for å pakke inn årets julegaver. Er du sånn som oss som føler at gavene skal se fine og peronlige ut, men ikke helt vet hvordan du skal pynte de? I dette innlegget har vi noen tips til hvordan du enkelt kan gjøre det lille ekstra med innpakningen.

I forrige innlegg viste vi gavetips til jul. Lekre vaser, fine tepper og annen herlig pynt til hjemmet. Innlegget finner du  her.

Når du skal velge innpakkingspapir er det lurt å kjøpe et papir som er i god kvalitet, men det trenger ikke å være dyrt. Ønsker du å gå for gråpapir eller en lys farge bør du passe på så du ikke kjøper en som er «gjennomsiktig», da ender du opp med å måtte bruke veldig mye papir for at mottakeren ikke skal se innholdet. Kjøp gjerne et papir som er litt tykkere enn vanlig.

Enkle tips:

1. På bildene under kan du se en pakke med prikker i gull på et blågrønt papir. Pakk først inn gaven og bruk en hullemaskin (laget for å kutte ut former) i valgfritt papir og lim disse på pakken. Du kan enten knyte et bånd rundt eller lime på annen pynt. Vi har limt på snøkrystaller i to forskjellige farger. Her kan du gjøre din egen greie. Fargekombinasjonen til disse pakkene gir et litt luksuriøst uttrykk. Messing/gull i kombinasjon med hvitt, svart og grønt er veldig lekkert. Dette er en safe kombinasjon som alltid funker!

2. Her har vi gått for en litt annen fargepalett, men mye er det samme som over. Her er de lyse fargene i bunn sånn at pynten og båndet kommer i fokus. Et bånd i en varm gullfarge passer bra til grønt, svart og messing.

3.
Blått er kanskje ikke den vanligste julefargen, men i kombinasjon med lysegrått papir og messing fremstår innpakkingen varmere og kan passe fint under juletreet.

Gråpapir er alltid en vinner og er populær å kombinere med kraftig hyssing og  kanskje en liten kvist med gran. Dersom du ønsker å prøve ut noe nytt kan du se hvordan man enkelt kan lage en papirstjerne som pynt i vår lille tutorial under.

Step by step
IMG_5079

IMG_5084

Vi ønsker dere lykke til med gaveinnpakkingen. Har du spørsmpl så bare spør i kommentarfeltet under.

Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: