DIY IKEA hack: Lampeskjerm

En av de kosligste tingene og gjøre på høsten er å dra på loppis. Vi har dratt innom et par og har funnet litt av hvert. Blant annet en lampeskjerm som vi hadde litt lyst til å gjøre litt om, og gi den en litt mer ekslusiv look. Det er veldig enkelt og billig.

DSC02550.jpg

Vi fant ut at lampeskjermen var fra IKEA og heter Knappa. Original prisen var kr.198,- men vi fikk den for 50kr. Så kjøpte vi 5x Vivaldi Gold (metallic) papp 50x65cm (fra KEM Oslo) til kr.130,- til sammen ble denne lampeskjermen stylet for kr. 188,- 

Les vider for å se hvordan vi utførte DIY-hacken.

Dette trenger du:

 

DSC02505.jpg

Da vi demonterte lampeskjermen Knappa, hadde den 2 forskjellige former/mal. Ta en av hver og tegn rundt dem på baksiden av gull pappen slik at du får 8stk av mal 2. og 32stk av mal 1.

DSC02514-2.jpg DSC02534.jpg

Klipp ut alle 40stk delene.

DSC02547.jpg

Hver av malene har 4 ringer. Skjer et kryss inni alle ringene slik at det blir lettere å klikke de på plass.

DSC02571.jpg

Når du har fått klippet ut alle delene da er det på tide med den morsomme delen. Montere den sammen! Klikk de på plass og snart vil du se resultatet.

Denne DIY IKEA hach er veldig enkel og ser mer ekslusivt enn det den er. Perfekt i høsttiden og varmer opp stemmingen i det kalde høstværet.

Lampeskjermen er like praktfullt i dagslys som i mørke kveldstider. Den bringer en varm stemming i rommet på grunn av refleksjonen fra den varme gulfargen fra pappen.

DSC02619.jpg

DSC02623.jpg

Selvfølgelig kan du bruke andre papp/papirer, men bare pass på at det er litt tykkelse (minimum 250g) på det. Vi tror den er fin i både svart matt, sølv, kobber- papp også. Eller hvorfor ikke lage flere slik at du kan lett skifte ut som du ønsker?

Hva synes du om denne DIY IKEA hacken? Ble du inspirert? Bruk #kansoinspo og vis oss din versjon av lampeskjermen. Lykke til!

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: