HAY+IKEA

For ikke så lenge siden skrev vi om samarbeidet mellom HAY og IKEA, og endelig har produktene kommet for salg. Vi tok en tur til IKEA på Furuset i Oslo for å sjekke ut resultatet.

Førsteinntrykket var det samme som da vi så bildene tidigere i år, spennende, med en god blanding av begge. Kvaliteten var langt fra kvaliteten på HAY sine produkter (selvfølgelig), men kjentes bra ut til å være IKEA.

Produktene vi likte best var putetrekkene som kommer i 7 forskjellige farger, de 3 forskjellige lysestakene, sovesofaen og hyllene i metall og tre.

En av produktene vi var mest spent på var sovesofaen. Da vi så bildet av den virket den så hard og liten, men det inntrykket forsvant da vi testet den. Sitteputen/madrassen var veldig myk og behagelig, men om denne kan soves på hver natt vet vi ikke. Uansett så er den kjempefin og tidløs.

img_3879

img_3834

img_3823

img_3841

img_3842

Produktene vi kom hjem med var tre putetrekk i fargene burgunder, mørk blå og grønn, lysestaken med plass til tre stearinlys, et grønt speil med en oppbevaringshylle og kontorutstyr med blyantholder, to skåler og teipdispenser. Vi har hørt rykter om at det kommer flere produkter i seien senere, men vi et ikke når. Vi håper dette er sant for vi gleder oss allerede!

IMG_3810

IMG_3814

IMG_3799 (2)

Hva synes du om samarbeidet?

Kanso Interiørdesign

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: