Autumn lunch

Bordet er dekket, nystekte rundstykker står på bordet, det gjør blåbærsyltetøyet og nybrygget kaffe også, og eplerosene står i ovnen. Om få minutter er gjestene her. Rommene er fylt med den deiligste lukten av kanel og eple. I vasen på bordet står nyplukkede høstblader, blåbærlyng og rognebær. Gjestene kommer og lunsjen kan starte.

IMG_3623

Å invitere venner og familie på en koselig høstlunsj er med på å gjøre den mørke høsten litt lysere. Hvordan bordet ser ut kan ha mye å si for stemningen rundt bordet. Vi har gått for de varme fargene med innslag av kalde farger, som fargen på de lekre tallerkenene i mint fra Habitat.

Produktliste 2.jpg

IMG_3625   

Hvordan maten som du skal servere ser ut har mye å si for helheten rundt måltidet. Vi valgte å lage epleroser med oppskriften til Camilla Pihl. De ble veldig fine og gjorde bordet enda mer spennende og dine gjester vil elske disse lekre smaksbombene.

I tillegg kan man lage deilige rundstykker og hjemmelaget syltetøy av nyplukkede blåbær. Hell blåbærsyltetøyet i et koselig glass.

IMG_3629

IMG_3632

Vi gikk for mørkt tre og messing til bestikket. Treet gir bordet varme og messingen er en fin kontrast. Tallerkenen er i en kald og lys mintfarge som går fint til de varme fargene i tingene rundt. Å finne kontraster som harmonerer kan løfte borddekorasjonen.

IMG_3657

Lin er veldig i vinden nå og vi valgte derfor å gå for en duk i lin. Vanligvis stryker man duker helt slette, men vi valgte å ikke gjøre dette fordi vi ønsket et hjemmekoselig, nesten litt hytteaktig, uttrykk. Duken er metervare fra Rainbow Tekstil i Oslo.

IMG_3658

IMG_3688-2

Produktliste

Vi i Kanso ønsker å se din kreasjon. Bruk hashtaggen #kansoinspo på Instagram.

Lykke til og ha en fin høst!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: