DIY Trendy nøkkelholder i tre

Er du en av de som slenger nøklene dine på bordet eller noe liknende når du kommer hjem? Vi er en av de i allerfall. Vi ønsker å skaffe oss en fin nøkkelholder til entreen. Så vi fant en vi likte fra Bolia, men den kostet en del. Derfor bestemte vi oss for å bare lage den selv bare litt mer personlig og ikke minst billigere.  

 

Dette trenger du:

DSC02341 copy.jpg

Slik går du frem:

Steg 1.

Mål opp lekten med 5cm i mellom av 20cm slik at du får 4 markeringer. Disse 4 markeringene er selvfølgelig der nøklene skal henges i.

DSC02342.jpg

Steg 2.

Så måler vi opp og markerer hvor dypt nøklene skal henges. Vi målte opp litt under halvveis av lekten og det vil si 3cm.

DSC02346.jpg

Steg 3.

Da er det bare å sage i vei! Husk at du kanskje må sage litt mer på sidene på markeringen spørs tykkelsen på båndet eller skinntråen som vi brukte.

DSC02351.jpg

Steg 4.

Når vi er ferdig med å sage så er det pussing. Vi brukte to forskjellige sandpapir. Bruk først den grove P120. Når du har gått over alt med denne så er det på tide å bruke den fine P240.

DSC02357.jpg

Steg 5.

Hammre på 2 rammeoppheng på hver av sidene på lekten/ nøkkelholderen.

DSC02368.jpg

Steg 6.

Nå skal det morsomme starte. Ta frem de store treperlene (30mm)  og tegn på dem eller mal på dem. Som du ser her så har vi bare tegnet symboler med blyant først og deretter penn (som ikke blør). En for «han» en for «hun» en for «sikringsskap» og til slutt en for «bilen».

DSC02365.jpg

Steg 7.

Da nærmer vi oss slutten. Etter å ha pyntet/tegnet litt på treperlene så er det på tide å tre dem på skinntråden. Først klipp av ca. 30cm av tråden og tre først selveste nøkkelringen og deretter kulene og knyt en stram knute på toppen. Etter det så er det bare å henge nøkkelholderen på veggen der du ønsker det.

DSC02374.jpg

DSC02379.jpg

DSC02389

Dette her er super gøy å lage og tar bare omtrent  en time å lage. Få gjerne med barna og la dem være med å pynte sin egen nøkkelring.

Lag denne DIY nøkkelhenger og del det med oss på Instagram ved å #kansodiy for vi ønsker og se din kreasjon. Lykke til!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere like this: